Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2011 / November / Uitnodiging opplusdag Eede

Uitnodiging opplusdag Eede

Op vrijdag 11 november organiseert de gemeente Sluis een Opplusdag in Eede. Tijdens deze dag zal een gemeentelijk team van Openbare Werken kleine karweitjes opknappen in de kern.

Hierbij nodigen wij u als inwoner van Eede, van harte uit zich als vrijwilliger aan te melden om op deze dag met elkaar en in het belang van Eede de handen uit de mouwen te steken. Koffie en/of thee en een (broodjes)lunch is voorzien voor iedereen die meewerkt.

U kunt zich aanmelden bij de dorpsraad van Eede. Voor meer informatie en aanmelden voor deze Opplusdag kunt u contact opnemen met de secretaris van de dorpsraad de heer T. Rammelaere via tel. 06 – 1375 5224 of e-mail: tram@zeelandnet.nl. De gemeente zal in overleg met de dorpsraad bekijken welke klusjes tijdens de opplusdag worden uitgevoerd. Het programma van deze dag kunt u één week van tevoren digitaal bekijken via www.gemeentesluis.nl.

Graag tot ziens op 11 november!

Europese projecten