• Sluis heeft schoonste stranden van Nederland!
    30 augustus 2011
    Dat bleek uit de landelijke verkiezing Schoonste Strand 2011, georganiseerd door Stichting Nederland Schoon. Wethouder Peter Ploegaert van de gemeente Sluis (portefeuille Recreatie en Toerisme) ontving dinsdagmiddag 30 augustus de gouden wimpel uit handen van ANWB-directeur Guido van Woerkom. De gemeente Sluis kreeg de hoogste score ooit: een eindresultaat van gemiddeld 5 (op een schaal van 5).
  • Jaarverslag 2010 GGD Zeeland
    25 augustus 2011
    In juli presenteerde de GGD Zeeland haar jaarverslag 2010.
  • Extra besluitvormende raadsvergadering
    11 juli 2011
    De wnd. burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op donderdag 14 juli 2011 om 19.30 uur in de tijdelijke raadzaal van het gemeentehuis te Oostburg een extra openbare besluitvormende raadsvergadering van de gemeenteraad van Sluis plaatsvindt.
  • Uitslagen quizzen Open Huis
    04 juli 2011
    Op woensdag 15 juni heeft de gemeente Sluis haar deuren opgezet tijdens het Open Huis. Aanleiding hiervoor was de verbouwing van het gemeentehuis. Iedereen werd in de gelegenheid gesteld om (nader) kennis te maken met het bestuur, de ambtenaren, onze taken, diensten en initiatieven. Veel burgers, van jong tot oud, kwamen een kijkje in het gemeentehuis en achter de schermen. De opgedane kennis kon tijdens een aantal quizzen meteen worden getest. De uitslagen zijn inmiddels bekend en de winnaars geinformeerd. Benieuwd naar de goede antwoorden? We zetten ze voor u op een rij.
  • Gecomprimeerd schminken.jpg
  • foto met kar.jpg