Januari

• Nieuwe tarieven gemeentelijke belastingen
    26 januari 2011
    De gemeenteraad heeft op 23 december 2010 de gemeentelijke belastingverordeningen en de daarbij behorende belastingtarieven voor 2011 vastgesteld. Hoeveel moet u gaan betalen en wat doet de gemeente met de belastinginkomsten? We zetten het alvast voor u op een rij.
  • Welkom op de vernieuwde website van de gemeente Sluis
    14 januari 2011
    De website van de gemeente Sluis is vernieuwd. Met deze vernieuwde site zet de gemeente een belangrijke stap op het gebied van digitale dienstverlening.
  • Planning opknappen steigers Jaagpad Sluis
    14 januari 2011
    Aannemingsbedrijf Feijter Groep gaat in opdracht van de gemeente de steigers in de Damse Vaart aan het Jaagpad in Sluis opknappen.
  • Afvalkalender 2011 verspreid
    13 januari 2011
    De Afvalkalender van 2011 is in week 1 van 2011 huis aan huis verspreid in heel de gemeente.
  • Huisvuilinzameling IJzendijke en Biervliet
    04 januari 2011
    Vorige week maandag is in een aantal wegen in het buitengebied (in de omgeving) van IJzendijke en Biervliet het huisvuil niet ingezameld. Dit in verband met de moeizaam begaanbare (buitengebied)wegen die dag.