Home / Nieuws en Activiteiten / Nieuws / 2011 / April / Gezocht: Exploitant MFC de Keure Sluis

Gezocht: Exploitant MFC de Keure Sluis

De gemeente Sluis is voor het multifunctioneel centrum de Keure in Sluis op zoek naar een exploitant (m/v) met ingang van 1 juli 2011.

Met de exploitant zal een dienstverleningsovereenkomst worden afgesloten. De exploitant is verantwoordelijk voor het beheer van het ontmoetingsgedeelte binnen het MFC. Uitbreiding van deze werkzaamheden is op termijn mogelijk.

Taken en verantwoordelijkheden

Als exploitant bent u o.a. verantwoordelijk voor:

• Het in gebruik geven en gebruiksgereed maken van de ruimten in het MFC;
  • Het aanwezig zijn en toezicht houden op de uren dat het  ontmoetingsgedeelte in gebruik is;
  • Het voor eigen rekening exploiteren van de bar;
  • Het fungeren als aanspreekpunt voor huurder en gebruikers.

Als beheerder bent u de energieke en verbindende gastheer/gastvrouw voor alle gebruikers van het MFC. U bent gastvrij, enthousiast en flexibel. U ontwikkelt nieuwe initiatieven om de accommodatie een bruisende sport- en buurtfunctie te geven.

U bent minimaal in het  bezit van het diploma bedrijfshulpverlening en de Verklaring Sociale Hygiëne en heeft ervaring met horecawerkzaamheden.

De werkzaamheden zijn vooral geconcentreerd in de avonden en de weekenden.

Voor deze diensten ontvangt u een vaste vergoeding.

Informatie en sollicitatie

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer R. Schriemer, senior beleidsadviseur (tel. 0117 - 457 151) of de heer R. Henry, beheerder (tel. 0117 - 420 946). Uw sollicitatie kunt u vóór 4 mei 2011 richten aan het College van burgemeester en wethouders van Sluis, t.a.v. de afdeling Maatschappelijke & Sociale Zaken, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. Dit onder vermelding van “vacature MFC de Keure”.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.