Mei

• inloopbijeenkomst herinvulling De Burght Oostburg
    18 augustus 2010
    Uitnodiging inloopbijeenkomst herinvulling locatie voormalige De Burght Oostburg.
  • Aanlegvergunning verleend dijkherstel Oosthavendijk
    25 mei 2010
    Zoals u in de kennisgeving op de pagina hiernaast kunt lezen, heeft het college van Burgemeester en Wethouders op 18 mei 2010 aanlegvergunning verleend voor het herstellen van het dijktraject Oosthavendijk binnen het project “Dijkherstel fase 1”.
  • Escalda Unicefloop
    25 mei 2010
    Op woensdag 9 juni 2010 wordt de Escalda Unicefloop georganiseerd bij strandpaviljoen ‘Het Halve Maentje’ in Breskens. Alle sporters, en niet sporters, zijn van harte welkom hieraan deel te nemen.
  • Werkzaamheden riolering Achterweg Aardenburg
    25 mei 2010
    Momenteel is aannemingsbedrijf Geldof in opdracht van de gemeente gestart met vervangingswerkzaamheden aan de riolering in de Achterweg, Vuurbakenstraat en Haven in Aardenburg.
  • Christiaan Mensinga
    18 mei 2010
    Burgemeester Jaap Sala gaf op zaterdag 15 mei het startschot voor de jubileumrit van Christiaan Mensinga.
  • Adviesraad Sociale Zaken
    12 mei 2010
    De Adviesraad Sociale Zaken Sluis vergadert op maandag 17 mei om 13.30 uur in Den Hoekzak te Oostburg.
  • Sluiting gemeentehuis, UWV Werkbedrijf en Woongoed
    12 mei 2010
    Het gemeentehuis, de gemeentewerkplaatsen en overige dependances zijn gesloten op donderdag13 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 14 mei. Ook de balies van UWV Werkbedrijf (voorheen CWI) en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen zijn deze dagen gesloten.
  • Rioolverstopping? Zo kunt u het wellicht voorkomen!
    04 mei 2010
    Wanneer verkeerde stoffen in het riool terechtkomen kan er een rioolverstopping ontstaan. Hoe kunt u een verstopping voorkomen?
  • Aardenburger doet beuk cadeau
    04 mei 2010
    Een blijvend cadeau voor Aardenburg en extra aandacht voor het belang van een groene leefomgeving. Dat waren de redenen voor Aardenburger Theo Aernoudts om een beukenboom te schenken aan de gemeenschap.
  • Vergadering Adviesraad Sociale Zaken
    04 juni 2010
    De Adviesraad Sociale Zaken Sluis vergadert op maandag 17 mei om 13.00 uur in Den Hoekzak te Oostburg. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de vergadering bij te wonen.
  • Stembureauleden en tellers gezocht
    25 mei 2010
    Op woensdag 9 juni 2010 worden de verkiezingen van de Tweede Kamer gehouden. Ook deze keer wordt er weer met papier en 'het rode potlood' gestemd. Dit houdt in dat de stemmen handmatig worden geteld.
  • Uitstap mantelverzorgers
    25 mei 2010
    Op dinsdagmiddag 8 juni organiseert het Steunpunt Mantelzorg van de Stichting Welzijn West Zeeuwsch-Vlaanderen een uitstap naar de paardenmelkerij aan de Brugsevaart 12 te Oostburg.
  • Blauwe Vlaggen voor West Zeeuws-Vlaamse stranden
    21 mei 2010
    De Internationale Jury voor de Blauwe Vlag heeft dit jaar in Nederland maar liefst 122 Blauwe Vlaggen toegekend. Dit is een stijging van 10% ten opzichte van vorig jaar.
  • Contacta
    12 mei 2010
    Van 2 t/m 4 november 2010 staan de Zeelandhallen te Goes in het teken van Contacta, de netwerkbeurs van Zuidwest Nederland. Ondernemend Zeeuws-Vlaanderen presenteert zich net als voorgaande jaren in het Zeeuws-Vlaams paviljoen.
  • Raad voor maatschappelijke ontwikkeling
    12 mei 2010
    De Raad voor maatschappelijke ontwikkeling (Rmo) vergadert op vrijdag 21 mei 2010 om 14.00 uur in spreekkamer U2 in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De vergadering is openbaar. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.
  • Maak uw mooiste Nationaal Landschapsfoto en win een prachtige prijs
    10 mei 2010
    Doe mee aan een fotowedstrijd voor de Publieksdag/Fietsestafette Nationaal Landschap Zuid-West Zeeland op zaterdag 26 juni 2010. De opdracht is: maak een foto van úw mooiste plekje in het Nationaal Landschap Zuidwest Zeeland. In ieder deelgebied (er zijn er drie) is er voor de winnaar in dát deelgebied een prachtige prijs.
  • Gespreksmiddag voor mantelzorgers West Zeeuws-Vlaanderen
    04 mei 2010
    Maandag 10 mei organiseert het Steunpunt Mantelzorg opnieuw een gespreksmiddag voor mantelzorgers in de gemeente Sluis. Mensen die zorgen voor een zieke partner, familielid, vriend of bekende, kunnen steun vinden bij een ‘praatmiddag’.
  • Al tien jaar rollen voor Kosovo
    04 mei 2010
    Al jarenlang móeten vrienden en bekenden van Christiaan Mensinga het horen: ‘in mijn rolstoel ga ik voor mijn 10 jarige jubileumrit de Noordzeeroute rollen”. Dit houdt in dat hij ruim vijfhonderd kilometer zal rijden in de brandende zon, regen en een harde zeewind.

Europese projecten