Maart

• Start rioleringswerkzaamheden Visserijbuurt Breskens
    31 maart 2010
    Op dinsdag 6 april 2010 start aannemingsbedrijf KWS/ MJ Oomen in opdracht van de gemeente met vervangingswerkzaamheden aan de riolering in de Visserijbuurt in Breskens.
  • Welstandscommissie
    31 maart 2010
    De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op dinsdag 6 april 2010 een openbare vergadering.
  • Rooiwerkzaamheden en nieuwe aanplant openbaar groen Oostburg
    31 maart 2010
    In de Finlandwijk en Planetenwijk te Oostburg wordt momenteel hard gewerkt aan de geplande omvorming van het openbaar groen. De rooi- en plantwerkzaamheden vinden plaats op basis van het groenbeheerplan dat door de gemeenteraad in juni 2008 reeds is vastgesteld.
  • Vraag uw vergunning tijdig aan
    22 maart 2010
    In de gemeente Sluis vinden jaarlijks veel evenementen plaats. Vooral in de zomermaanden is de evenementenkalender goed gevuld. De gemeente heeft de taak om de belangen van de evenementen af te wegen tegen de belangen van het woongenot in de diverse kernen.
  • Openbare vergadering van de Welstandscommissie
    22 maart 2010
    Agenda van de openbare vergadering van de Welstandscommissie van de gemeente Sluis.
  • Opening KCC
    17 maart 2010
    Het Klanten Contact Centrum (KCC) werd officieel geopend op 12 maart. Hier kunt u terecht voor alle producten, diensten en informatie van de gemeente Sluis, UWV WERKbedrijf, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en het Centrum voor jeugd en gezin.
  • Grensoverschrijding Wilhelmina Eede
    17 maart 2010
    De grens bij Eede was net als 65 jaar geleden met meel gemarkeerd en de aanwezigen wachtten met spanning op de auto die kwam aanrijden vanuit België.
  • Informatieavond alcoholgebruik bij jongeren
    17 maart 2010
    Het drinken van alcohol op jonge leeftijd kan grote gevolgen hebben voor de hersenen. Niet alleen als een kind regelmatig alcohol drinkt, maar ook als hij of zij maar één keer te veel drinkt.
  • Scholieren doen mee aan voorleeswedstrijd
    17 maart 2010
    Op zaterdag 20 maart vindt in Sociaal Cultureel Centrum Den Hoekzak de regionale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd voor West Zeeuws-Vlaanderen plaats. Daar treden de voorleeskampioenen van de basisscholen uit de gemeente Sluis in het voetlicht.
  • Gratis compost bij de Milieustraat
    17 maart 2010
    Via de groene containers en de Milieustraat wordt GFT-afval ingezameld. Het GFT-afval wordt verwerkt tot compost, dat nuttig is voor de tuin.
  • Vergadering Adviesraad Sociale Zaken
    10 maart 2010
    De Adviesraad Sociale Zaken vergadert op maandag 22 maart om 13.30 uur in Sociaal Cultureel Centrum Den Hoekzak te Oostburg. De vergadering is openbaar. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.
  • Matchen op de Beursvloer 2010
    08 maart 2010
    Beursvloer 2010 brengt, voor het derde achtereenvolgende jaar, partijen uit verschillende sectoren bij elkaar.
  • Stand van zaken procedure bestemmingsplan Buitengebied
    08 maart 2010
    De gemeente werkt aan een nieuw bestemmingsplan voor het gehele buitengebied van de gemeente Sluis.
  • Agenda vergadering Welstandscommissie
    05 maart 2010
    Aanvangstijd : 10.00 uur.
  • Openbare vergadering Welstandscommissie
    03 maart 2010
    De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op dinsdag 9 maart 2010 een openbare vergadering.
  • Start werkzaamheden omvorming groen Oostburg
    03 maart 2010
    Zoals u eerder heeft kunnen lezen, gaat de gemeente het openbaar groen in de Planetenwijk en de Finlandwijk in Oostburg aanpakken.
  • Officiële sleuteloverhandiging sleutel project De Groote Jonkvrouw IJzendijke
    03 maart 2010
    Wethouder Bolijn noemde de oplevering van de eerste starterswoning een nieuwe mijlpaal bij de realisering van het woningbouwproject De Groote Jonkvrouw te IJzendijke.
  • Gemeente onderzoekt klanttevredenheid
    03 maart 2010
    Regelmatig heeft u te maken met de gemeente. U heeft bijvoorbeeld een vergunning, een rijbewijs of een uitkering nodig. U wordt dan zo goed en zorgvuldig mogelijk geholpen.
  • Uitnodiging bekendmaking verkiezingsuitslag
    03 maart 2010
    Inwoners, ondernemers en politici uit de gemeente Sluis en andere geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd voor de bekendmaking van de voorlopige uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen tijdens een bijeenkomst.

Europese projecten