Augustus

• Overlast door dieren
    25 augustus 2010
    Regelmatig komen bij de gemeente klachten binnen over overlast door dieren. De ene keer gaat het bijvoorbeeld om een blaffende hond, een andere keer over een haan die (te) vroeg kraait.
  • Nieuwe website Cadzand-Bad
    25 augustus 2010
    Stichting Promotie Cadzand-Bad heeft in samenwerking met de VVV en met steun van het stimuleringsfonds van de Rabobank West-Zeeuws-Vlaanderen een geheel nieuwe website gerealiseerd voor de badplaats: www.cadzand-bad.com.
  • Nederlander denkt goed voorbereid te zijn op een noodsituatie
    25 augustus 2010
    Bent u goed voorbereid op een noodsituatie? Vier op de tien Nederlanders denkt van wel. “Goed voorbereid zijn heb je zelf in de hand” is het thema van de campagne van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) om Nederlanders bewust te maken van het belang van een goede voorbereiding op een noodsituatie.
  • Wegwerkzaamheden Zuidzande, Cadzand-Bad en Sluis
    25 augustus 2010
    In week 35 (30 augustus t/m 4 september) voert aannemingsbedrijf H4A in opdracht van de gemeente op diverse plaatsen wegwerkzaamheden uit.
  • Uitnodiging informatiebijeenkomst herinrichting openbaar groen Breskens
    18 augustus 2010
    De gemeente gaat het openbaar groen in de kern Breskens aanpakken. Dit omdat het groen verouderd is en vanwege veranderende wetgeving op het gebied van onkruidbestrijdingsmiddelen.
  • Vergadering Raad voor maatschappelijke ontwikkeling
    18 augustus 2010
    De Raad voor maatschappelijke ontwikkeling (Rmo) vergadert op vrijdag 20 augustus 2010 om 14.00 uur in de kantine van het gemeentehuis te Oostburg. De vergadering is openbaar. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.
  • Heeft u de Gemeentegids 2010 - 2011 ontvangen?
    11 augustus 2010
    Vorige week is de Gemeentegids 2010 - 2011 door TNT Post huis aan huis in de gemeente verspreid.
  • Wegwerkzaamheden Zuidzande, Cadzand-Bad en Sluis
    03 augustus 2010