• Sluiting gemeentehuis, UWV Werkbedrijf en Woongoed
    04 augustus 2010
    Het gemeentehuis, de gemeentewerkplaatsen en overige dependances zijn gesloten op donderdag 30 april (Koninginnedag), vrijdag 1 mei en dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag). Ook de balies van UWV Werkbedrijf (voorheen CWI) en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen zijn deze dagen gesloten.
  • Welstandscommissie
    28 april 2010
    De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op dinsdag 4 mei 2010 een openbare vergadering.
  • 'Wiekend' nationale Molen- en Gemalendag
    28 april 2010
    De 38ste editie van de Nationale Molen- en Gemalendag wordt evenals de laatste jaren een heel
    “wiekend” gehouden en wel op zaterdag 8 en zondag 9 mei. Meer dan de helft van alle molens in Nederland is voor deze gelegenheid opengesteld en ook bij vele gemalen staan de deuren open voor het publiek.
  • Afscheidsreceptie wethouders
    28 april 2010
    Vrijdag 16 april hebben ‘oud’ wethouders Maria le Roy, Carien Bolijn en Ben Hennekam van de gemeente Sluis officieel afscheid genomen.
  • Nationale herdenkingsdag en viering bevrijdingsdag
    21 april 2010
    In Nederland wordt er op twee dagen aandacht geschonken aan oorlog, vrede en vrijheid. Op 4 en 5 mei. Deze dagen horen bij elkaar, zoals dag en nacht.
  • Verstrekkingen gemeentelijke basisadministratie
    21 april 2010
    In de gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens (de officiële benaming voor de
    Nederlandse bevolkingsadministratie) zijn persoonsgegevens opgenomen van iedereen die
    binnen de gemeente woonachtig is.
  • Een teek? Pak 'm beet!
    14 april 2010
    In het voorjaar trekken veel mensen de natuur in, voor werk of in de vrije tijd. Dan bestaat het risico dat u een tekenbeet oploopt.
  • Wethouders geinstalleerd
    14 april 2010
    Tijdens de buitengewone openbare raadsvergadering op 8 april zijn de nieuwe wethouders, de heer Peter Ploegaert (CDA), de heer Conny Almekinders (VVD) en de heer Jan Schaalje (PvdA) geïnstalleerd.
  • Housing Ambassador (deel 2)
    07 april 2010
    Vorig week hebben wij u geïnformeerd over de mogelijkheid de Housing Ambassador in te schakelen voor gratis advies als u een woning wilt verbeteren of kopen.
  • Groot Breskens Dictee
    07 april 2010
    Op zaterdag 12 juni 2010 vindt het 3e Groot Breskens Dictee (GBD) plaats in De Uitkomst, Langeweg 10 in Breskens.
  • Uitnodiging afscheidsreceptie huidige wethouders
    Gemeenteraadsverkiezingen…
  • Sluiting Pasen
    01 april 2010
    Het Klanten Contact Centrum (KCC), de gemeentewerkplaatsen en overige dependances zijn gesloten op vrijdag 30 april (Koninginnedag), woensdag 5 mei (Bevrijdingsdag), donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 14 mei.
  • Lintjesregen
    29 april 2010
    Op donderdag 29 april heeft burgemeester Jaap Sala, namens Hare Majesteit de Koningin der Nederlanden, aan zeven inwoners een Koninklijke onderscheiding uitgereikt voor hun bijzondere verdiensten voor de samenleving.
  • DPO Supermarkten Cadzand-Bad
    28 april 2010
    In verband met een aantal verzoeken van verschillende supermarktorganisaties tot vestiging c.q. uitbreiding in de gemeente Sluis is een distributieplanologisch onderzoek (DPO) ingesteld.
  • Nummer Een Zuid-Oost
    28 april 2010
    Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Nummer Eén Zuid-Oost ter inzage wordt gelegd.
  • Aanlegvergunning dijkherstel Kleine Boomdijk
    28 april 2010
    Het college van Burgemeester en Wethouders heeft op 20 april 2010 aanlegvergunning verleend voor het herstellen van het dijktraject Kleine Boomdijk binnen het project “Dijkherstel fase 1” (zie openbare kennisgevingen week 17 bij 'bekendmakingen').
  • Plastic verpakkingsmateriaal
    21 april 2010
    Sinds oktober vorig jaar zamelen we in de gemeente Sluis het plastic verpakkingsafval gescheiden in. Het plastic verpakkingsafval wordt eens per vier weken huis-aan-huis ingezameld.
  • Welstandscommissie
    14 april 2010
    De Welstandscommissie van de gemeente Sluis houdt op dinsdag 20 april 2010 een openbare vergadering.
  • De Lenteprikkel
    14 april 2010
    amen de handen uit de mouwen steken om het strand op een verantwoorde manier zwerfafvalvrij te maken.
  • Klanten Contact Centrum
  • Predicaat hofleverancier Goethals
    07 april 2010
    Op zaterdag 3 april reikte burgemeester Jaap Sala van Sluis het predicaat Hofleverancier uit aan de heer en mevrouw Goethals van de gelijknamige bakkerij in Schoondijke.
  • Aanbestedingskalender gemeente Sluis
    07 april 2010
    In de aanbestedingskalender worden de offerteaanvragen in het kader van Europese en openbare inkoopprocedures gepubliceerd. Alle aanvragen met een volledige omschrijving vindt u op www.gemeentesluis.nl > Projecten & Plannen > Inkoopprocedures.
  • Agenda bijzondere raadsbijeenkomst
    02 april 2010
    De stukken liggen ter inzage in de leesruimte voor de raad.
  • Agenda Welstandscommissie
    01 april 2010
    Agenda van de openbare vergadering van de Welstandcommissie van de gemeente Sluis

Europese projecten