Februari

• Banenbeurs van de Grensregio op 6 en 7 maart in Sluis!
    25 februari 2009
    Bent u op zoek naar een ‘grensverleggende’ functie of wilt u zich oriënteren op een passende baan? Kom dan naar de Banenbeurs van de Grensregio in Sluis.
  • Een Koninklijke Onderscheiding voor iemand aanvragen
    25 februari 2009
    Kent u iemand die een lintje verdient? Bijna iedereen zal deze vraag met 'ja' beantwoorden. Overal in Nederland zetten mensen zich immers voor vele doelen in.
  • Locaties stembussen leefbaarheidonderzoek
    24 februari 2009
    In de tien kleinste kernen in de gemeente worden één dezer dagen de vragenlijsten voor het leefbaarheidonderzoek verspreid.
  • Geef uw mening over de toekomst van uw dorp
    18 februari 2009
    Hoe denkt u over de toekomst van uw dorp? Dat is de vraag die de gemeente, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en de provincie Zeeland voorleggen aan de inwoners (15 jaar en ouder) van Cadzand, Eede, Groede, Hoofdplaat, Nieuwvliet, Retranchement, Schoondijke, Sint Kruis, Waterlandkerkje en Zuidzande.
  • Informatieavond startnotitie m.e.r. Cavelot op 5 maart
    18 februari 2009
    Door Ontwikkelingsmaatschappij Cavelot B.V. te Heerlen is een startnotitie m.e.r. (milieueffectrapportage) bij de gemeente ingediend voor de realisatie van het project Cavelot ten zuiden van Cadzand-Bad.
  • Wijziging landurigheidstoeslag
    18 februari 2009
    Per 1 januari 2009 is de langdurigheidstoeslag verandert. In dit artikel lichten we graag toe wat een langdurigheidstoeslag inhoudt en wanneer u daar recht op heeft.
  • Stem op De Berenburcht!
    11 februari 2009
    roep 7 van openbare basisschool De Berenburcht zit in de halve finale van het songfestivaltitel van de Nationale Boomfeestdag met het zelfgeschreven nummer 'Bomen zijn oké'.
  • Uitnodiging kernbezoek Cadzand
    11 februari 2009
    De gemeente wil graag goed geïnformeerd blijven over de ontwikkelingen in de verschillende kernen. Daarom brengt het college van Burgemeester en Wethouders op maandag 16 februari een werkbezoek aan Cadzand.
  • Vergadering Adviesraad Sociale Zaken
    11 februari 2009
    De Adviesraad Sociale Zaken vergadert op maandag 16 februari om 13.30 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Oostburg. De vergadering is openbaar. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.
  • Uitnodiging kernbezoek Cadzand
  • Vergadering Raad voor maatschappelijke ontwikkeling
    04 februari 2009
    De raad voor maatschappelijke ontwikkeling (Rmo) gemeente Sluis vergadert op vrijdag 20 februari 2009 om 14.00 uur in de kantine van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Oostburg.
  • Uitvoering niet-gesprongen explosievenonderzoeken
    04 februari 2009
    Explosievenopsporingsbedrijf Bodac B.V. doet de komende weken onderzoek naar de aanwezigheid van niet gesprongen explosieven bij de rioleringswerken in Breskens en het uitbreidingsplan De Groote Jonkvrouw in IJzendijke.

Europese projecten