Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Augustus

 • Fietspad Zeedijk afgesloten
  31 augustus 2009
  Sinds maandag 31 augustus is het fietspad op de Zeedijk tussen Sluis en Retranchement overdag afgesloten. Het fietspad blijft ongeveer vier weken dicht.
 • Griepcampagne van start
  26 augustus 2009
  De landelijke publiekscampagne ‘Grip op griep’ is vorige week van start gegaan. Het doel is alle Nederlanders te laten weten hoe zij zich kunnen beschermen tegen het Mexicaanse griepvirus.
 • Golfclinic in Oostburg tijdens de Senior Games 2009
  26 augustus 2009
  In Zeeland worden van maandag 7 tot en met zaterdag 12 september de Senior Games gehouden.
 • Collectes september
  05 augustus 2010
  20 t/m 26 september: collecte Nierstichting Nederland
  27 september t/m 3 oktober: collecte Fonds Verstandelijk Gehandicapten
 • Alert op Mexicaanse griep
  19 augustus 2009
  Het aantal gevallen van Mexicaanse griep stijgt. Het is dus belangrijk om alert te zijn op ziekteverschijnselen. Zeker als u terugkeert uit een land waar de griep veel voorkomt.
 • Folder Denk Vooruit voor toeristen
  12 augustus 2009
  Iedereen hoopt dat het niet gebeurt, maar een ramp of crisis kan altijd onverwacht voorkomen. Rampen vallen niet te plannen, voorbereidingen wel.
 • Vergadering Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling
  12 augustus 2009
  De Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (Rmo) vergadert op vrijdag 21 augustus om 14.00 uur in de kantine van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Oostburg. De vergadering is openbaar. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.
 • Uitnodiging informatiebijeenkomst ontwikkelingen Nieuwvliet
  05 augustus 2009
  In de omgeving van Nieuwvliet zijn diverse projecten in voorbereiding. Zo wordt gewerkt aan een plan voor 157 recreatiewoningen in de Lampzinspolder, de kwaliteitsslag van de campings Boshoeve, Pannenschuur en Hof ter Wilgen (gedeelte) in de Nieuwenhovenpolder en plannen van projectontwikkelaar Ballast Nedam voor 165 recreatiewoningen in de Baanstpolder.
 • Veilig barbecuen
  05 augustus 2009
  De zomer betekent voor veel mensen ook barbecuetijd. Helaas gaat er tijdens de barbecue wel eens iets mis. De brandwondencentra in Nederland hebben het ’s zomers extra druk met slachtoffers van barbecueongelukken.
 • Verkeersmaatregelen tijdens de Zwintriatlon
  26 augustus 2009
  Op woensdag 2 september 2009 houdt de vzw Stedelijk Sportcentrum Knokke-Heist met medewerking van de gemeente Sluis voor de elfde keer de Zwintriatlon.
 • Werkzaamheden Weststraat/Busschieterstraat Aardenburg
  26 augustus 2009
  In Aardenburg is de riolering het afgelopen jaar op diverse plaatsen vernieuwd (1e fase rioleringswerkzaamheden Aardenburg). De laatste stap in deze fase is het aanbrengen van de definitieve verharding in de Busschieterstraat en kruising Weststraat.
 • Vergadering Adviesraad Sociale Zaken
  26 augustus 2009
  De Adviesraad Sociale Zaken vergadert op 7 september 2009 om 13.30 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Oostburg.
 • Bodemonderzoek in Oostburg
  19 augustus 2009
  Vanaf 24 augustus doet Sagro Milieu advies (SMA) in opdracht van de gemeente Sluis bodemonderzoek in Oostburg. De komende tijd kunt u de onderzoekers van SMA dus geregeld tegenkomen in de oudere delen van Oostburg.
 • Maatregelen in het kader van de Mexicaanse griep
  12 augustus 2009
  Er komen steeds meer berichten in het nieuws over besmettingen met Nieuwe Influenza A (H1H1), Mexicaanse griep. Welke maatregelen neemt de overheid en wat kunt u zelf doen om besmetting te voorkomen?
 • Kap zieke kastanjes Elderschans
  12 augustus 2009
  Op het terrein van de Elderschans in Aardenburg worden twee zieke kastanjes gekapt. Uit gepland onderzoek door BTL Bomendienst is gebleken dat de bomen zeer ernstig zijn aangetast door de bloederziekte en gevaar opleveren voor de (verkeers)veiligheid.
 • Infobijeenkomsten over Zwakke Schakel West Zeeuws-Vlaanderen
  12 augustus 2009
  In de periode van september 2009 tot maart 2010 wordt de Noordzeekust tussen Kruishoofd (Nieuwvliet) en ’t Killetje bij Nieuwe Sluis (Breskens) over een lengte van 3 kilometer versterkt. Dit stukje is één van de zwakke schakels in de kustverdediging.
 • Ruim afval op voor een schone gemeente
  05 augustus 2009
  De afgelopen weken kon u in deze informatierubriek lezen over het gescheiden inzamelen van glas- en papierafval en in de toekomst ook plastic.

Uitgelicht


Zoeken