Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Mei

 • Maak kennis met het Religieus Erfgoed in uw omgeving
  28 mei 2008
  Het jaar 2008 is uitgeroepen tot Jaar van het Religieus Erfgoed. In dat kader worden veel activiteiten georganiseerd om u (nader) kennis te laten maken met het religieus erfgoed in uw omgeving en daarbuiten.
 • Wegwerkzaamheden Stampershoek Zuid
  21 mei 2008
  Van maandag 26 mei tot en met vrijdag 30 mei worden de afrondende werkzaamheden verzorgd aan de infrastructuur op bedrijventerrein Stampershoek Zuid. Het gaat daarbij hoofdzakelijk om het asfalteren van de wegen.
 • Activiteiten Week van de Zee
  21 mei 2008
  Van zaterdag 24 tot en met zaterdag 31 mei vindt in Nederland de Week van de Zee plaats. Zeeuws
 • Onkruidbestrijding op straten en stoepen
  21 mei 2008
  De stads- en dorpskernen zijn visitekaartjes van de gemeente Sluis. Afval op straat en hoog onkruid kunnen een verpauperde indruk geven.
 • Water op straat als oplossing voor wateroverlast
  14 mei 2008
  Hoewel de zon flink haar best heeft gedaan de afgelopen tijd, is er in de weken daarvoor in de gemeente Sluis veel regen gevallen, in Oostburg zelfs bijna 200 millimeter!
 • Zwembad Aardenburg weer open
  07 mei 2008
  Het openluchtzwembad in Aardenburg opent op zaterdag 10 mei. Er is dan weer volop verkoeling, waterpret en speelplezier in het Burgemeester Van Dongen Sportpark aan de Herendreef. Ook de zwemlessen gaan weer van start.
 • Wereldwinkel Oostburg op 10 mei in teken van klimaat
  07 mei 2008
  Op World Fairtrade Day, zaterdag 10 mei, staat in alle Europese Wereldwinkels het klimaat centraal. Ook in de Wereldwinkel aan het Raadhuisplein in Oostburg worden speciale activiteiten georganiseerd.
 • Uitreiking Koninklijke Onderscheidingen
  07 mei 2008
  Op vrijdag 25 april heeft burgemeester Jaap Sala, namens Hare Majesteit de Koningin der Nederlanden, aan negen inwoners een Koninklijke onderscheiding uitgereikt voor hun bijzondere verdiensten voor de samenleving.
 • Adviesraad Sociale Zaken zoekt nieuwe leden
  07 mei 2008
  De Adviesraad Sociale Zaken heeft dringend behoefte aan nieuwe leden. Behalve ‘ervaringsdeskundigen’ (mensen die een uitkering hebben of hadden), gaat het ook om mensen die secretariaatswerk kunnen doen (correspondentie voeren, notuleren e.d.).

Uitgelicht


Zoeken