• Asfalteringswerkzaamheden door het Waterschap Zeeuws-Vlaanderen
    25 juni 2008
    Van maandag 16 juni tot eind augustus vinden er op diverse waterschapswegen in West Zeeuws-Vlaanderen asfalteringswerkzaamheden plaats.
  • Ladies Bike Ride door Sluis
    25 juni 2008
    Op zaterdag 28 juni kunnen vrouwelijke sportievelingen deelnemen aan de allereerste Ladies Bike Ride. Deze fietstocht door de Zwinstreek is alleen voor vrouwen bestemd en wordt aangevoerd door de bekende Vlamingen Evy Gruyaert en Gella Vandecaveye.
  • Eerste (e)migranten Zeeuws-Vlaanderen een feit
    25 juni 2008
    Drie maanden na de lancering van de regionale promotiecampagne ‘Uw nieuwe toekomst’ heeft Zeeuws-Vlaanderen de eerste acht nieuwe inwoners verwelkomd.
  • Leerlingen ZwinCollege repareren oude brandmeldcentrale
    18 juni 2008
    Marco Spelier (15) en Jordy van Baal (14), vmbo-leerlingen van het ZwinCollege in Oostburg, hebben een oude brandmeldcentrale gerestaureerd.
  • Molens geopend
    18 juni 2008
    De molenaars en moleneigenaren in de gemeente Sluis stellen hun deuren voor u open. Kom eens langs en maak kennis met de molens in uw omgeving.
  • Sluise burgerdeputatie gezocht voor Prinsjesdag
    11 juni 2008
    Op dinsdag 16 september is het Prinsjesdag. Hare Majesteit de Koningin leest die dag de troontrede voor in de Ridderzaal te Den Haag.
  • Midzomernachtwandeling op 20 juni
    11 juni 2008
    Op de langste dag en de kortste nacht van het jaar, dit jaar op vrijdag 20 juni, is er een nachtwandeltocht.
  • Het Natuurblad, nr. 2 ontvangen?
    11 juni 2008
    In week 24 wordt huis aan huis Het Natuurblad (nummer 2) tezamen met het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad verspreid.
  • Gemeente Sluis lid van de P10
    11 juni 2008
    De gemeente Sluis is lid van de P10: het samenwerkingsverband van de tien grootste plattelandsgemeenten in Nederland. Zij slaan de handen ineen omdat zij dezelfde ambities en uitdagingen hebben waarvoor zij zich dagelijks inzetten.
  • Kadernota 2009-2012 vastgesteld
    04 juni 2008
    Donderdag 29 mei heeft de gemeenteraad de kadernota 2009-2012 vastgesteld. Dit met inbegrip van diverse wijzigingsvoorstellen (amendementen) en moties die vanuit verschillende raadsfracties zijn ingediend.
  • Praktisch verkeersexamen voor basisscholen
    04 juni 2008
    171 leerlingen van 10 basisscholen uit de gemeente Sluis namen op donderdag 29 mei deel aan het praktische verkeersexamen in het kader van de verkeersactie Duurzaam Veilig Verkeer. Zij volgden per fiets een parcours door het centrum van Oostburg.
  • High tea voor mantelzorgers en degene voor wie zij zorgen
    04 juni 2008
    Vrijdag 20 juni organiseert het Steunpunt Mantelzorg van de Stichting Welzijn West Zeeuwsch-Vlaanderen een middag high tea in de theetuin ‘In de Morelleput’ te Nieuwvliet.
  • 11 juni Kernbezoek Schoondijke
    04 juni 2008
    De gemeente wil graag goed geïnformeerd blijven over de ontwikkelingen in de verschillende kernen. Daarom brengt het college van Burgemeester en Wethouders op woensdag 11 juni een werkbezoek aan de kern Schoondijke.

Europese projecten