Augustus

• Strandbewaking t/m 1 september
    27 augustus 2008
    De vakantie is voor de meeste mensen voorbij maar voor het weekend wordt nog zomers weer voorspeld. Een prima gelegenheid voor nog een dagje zonnen, spelen en zwemmen aan de West Zeeuws-Vlaamse kust!
  • (Verkeers)maatregelen tijdens Zwintriatlon
    27 augustus 2008
    Woensdag 3 september houdt de vzw Zwintriatlon met medewerking van de gemeente voor de tiende keer de Zwintriatlon. Om de wedstrijd goed te laten verlopen en de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken neemt de gemeente diverse maatregelen waarover we u graag informeren.
  • Open dag kinderatelier op 3 september
    27 augustus 2008
    Woensdag 3 september organiseert Stichting Welzijn West Zeeuwsch-Vlaanderen in Den Hoekzak te Oostburg een open dag voor kinderen.
  • Restauratie toren Nederlands-Hervormde kerk Cadzand
    27 augustus 2008
    Rond 1 september wordt gestart met de restauratie van de toren van de Nederlands-Hervormde kerk van Cadzand.
  • Installatie Raad voor maatschappelijke ontwikkeling
    20 augustus 2008
    Op donderdag 28 augustus worden in het Belfort in Sluis de leden van de Raad voor maatschappelijke ontwikkeling (Rmo) officieel geïnstalleerd.
  • odiging kernbezoeken Nieuwvliet en Hoofdplaat
    20 augustus 2008
    De gemeente wil graag goed geïnformeerd blijven over de ontwikkelingen in de verschillende kernen. Daarom brengt het college van Burgemeester en Wethouders iedere twee jaar een bezoek aan elke kern.
  • Aardenburgse familie wint wedstrijd Zeeuwse musea
    20 augustus 2008
    De familie Viane uit Aardenburg is de winnaar van de posterwedstrijd van de Zeeuwse musea. De wedstrijd werd gehouden vanwege de lancering van de nieuwe website van de gezamenlijke Zeeuwse musea.
  • Met vakantie? Reisdocument nog geldig?
    20 augustus 2008
    Uw vakantie nog in het verschiet? Naar het buitenland? Heeft u wel een geldig reisdocument (paspoort of een identiteitskaart)?
  • Uitnodiging kernbezoek Nieuwvliet
    13 augustus 2008
    De gemeente wil graag goed geïnformeerd blijven over de ontwikkelingen in de verschillende kernen. Daarom brengt het college van Burgemeester en Wethouders op dinsdag 26 augustus een werkbezoek aan Nieuwvliet.
  • NH Kerk Groede deelnemer tv-programma Restauratie
    08 augustus 2008
    Voor het derde seizoen van het programma BankGiro Loterij Restauratie is de Nederlands-Hervormde kerk in Groede geselecteerd als deelnemer.
  • Website mogelijk tijdelijk onbereikbaar
    06 augustus 2008
    Door een noodzakelijke technische ingreep op de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl is de website eind deze week mogelijk één of meerdere dagen niet bereikbaar voor klanten van bepaalde internetproviders. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
  • Doe mee aan opplusdag Schoondijke!
    06 augustus 2008
    Op vrijdag 26 september houdt de gemeente in Schoondijke een opplusdag.

Europese projecten