Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Leven, Wonen en Werken / Ruimte, wonen & milieu / Stimuleringsregeling samenvoeging woningen

Stimuleringsregeling samenvoeging woningen

De gemeente Sluis werkt aan een aantrekkelijke woonomgeving voor iedereen. Als de mogelijkheid zich voordoet wil de gemeente bewoners die ruimer willen wonen of meer buitenruimte willen, stimuleren om hun buurwoning aan te kopen en samen te voegen met hun eigen woning.


De gemeente stelt hiervoor een subsidie beschikbaar van maximaal € 15.000,-. Voorheen gold deze regeling uitsluitend voor woningen in Oostburg. De gemeenteraad heeft deze regeling in september 2014 uitgebreid. Naast Oostburg geldt de regeling voor de kernen Aardenburg, Breskens, Cadzand-Dorp, Eede, Groede, Hoofdplaat, Nieuwvliet-Dorp, Retranchement, Schoondijke, Sint Kruis, Sluis, Waterlandkerkje, IJzendijke en Zuidzande.

Ook de Provincie Zeeland stelt hiervoor een subsidie beschikbaar, tot maximaal € 25.000,-. Zowel voor de gemeentelijke als voor de provinciale regeling geldt dat de subsidie beschikbaar is zolang er budget hiervoor is.

Meer informatie over deze regeling treft u aan in het informatieblad "Samenvoegen doe je zelf". Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met de 'samenvoegcoach' Johan Gerrits (tel. 0117 -457 250) of via jgerrits@gemeentesluis.nl. 

 

Online aanvragen

U kunt de subsidie ook online aanvragen via dit formulier. 

 

Te downloaden:

 


Uitgelicht


Zoeken