Home / Leven, Wonen en Werken / Ondernemen / Financiële ondersteuning voor (startende) ondernemers

Financiële ondersteuning voor (startende) ondernemers

Voor ondernemers die willen starten, groeien, innoveren en investeren zijn er diverse subsidiemogelijkheden.

Financiële ondersteuning voor (startende) ondernemers
Ondernemers die op zoek zijn naar subsidieadvies kunnen vaak door de bomen het bos niet meer zien.

Het Rijk, de EU, de provincie, allemaal bieden ze verschillende soorten subsidies aan. Maar welke past nu het beste bij u, uw bedrijf en uw product? De deskundigen van Impuls gaan samen met u op zoek naar een juiste subsidie of financiering voor uw bedrijf.
Economische Impuls Zeeland biedt u advies en begeleiding bij het uitwerken van uw plannen tot aan een gehonoreerde aanvraag. Als u meer informatie wilt, neemt u contact op met Michel Carol van Economische Impuls Zeeland via telefoonnummer 0118 72 49 00 of per e-mail.

Besluit bijstandsverlening Zelfstandigen (BbZ)

De gemeente heeft zelf geen algemene financiële regelingen voor ondersteuning aan (startende) bedrijven. Er is alleen een regeling voor mensen in een uitkeringssituatie of situatie van dreigende werkloosheid, die een bedrijf wil starten. Deze regeling is het Besluit bijstandsverlening Zelfstandigen (BbZ). Lees hier meer over de BbZ.

Als u meer informatie wilt, neemt u contact op met gemeente Sluis via telefoonnummer 0117 457 000.

Europese projecten