Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Leven, Wonen en Werken / Ondernemen / Een bedrijf starten

Een bedrijf starten

Informatie over het starten van een bedrijf, Antwoord voor bedrijven en de Kamer van Koophandel.

Een bedrijf starten
Wilt u een eigen bedrijf starten? Op de website van de Kamer van Koophandel kunt u hier veel informatie over vinden. Ook in onze digitale balie staat hier meer over vermeld.

 

U ziet in een oogopslag met welke regels, vergunningen en belastingen u te maken krijgt, alsook de subsidies waar u mogelijk recht op heeft via de website van Antwoord voor Bedrijven.

Alle regelingen die door de gemeente Sluis zijn vastgesteld, zoals bijvoorbeeld de Algemene Plaatselijke verordening, vindt u op de website overheid.nl.

 

Vestigen, financieren en ontwikkelen in Zeeland
Economische Impuls Zeeland stimuleert de economie van Zeeland door ondernemers onder meer hulp te bieden bij vestigen van bedrijven, subsidieadvies en ondersteuning van projecten.
Op de site vindt u meer informatie over de activiteiten en projecten en u leest wat Economische Impuls kan betekenen op het gebied van ondernemerschap en samenwerking. Wilt u meer informatie over vestigen, financieren en ontwikkelen in Zeeland, neem dan contact op met de Zeeuwse ontwikkelingsmaatschappij via Economische Impuls Zeeland.


Uitgelicht


Zoeken