Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Arbeidsmarkt

Het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen is het startpunt op de Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt. Tevens vindt u hier informatie over het Grensinfopunt.

Arbeidsmarkt
Het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen is het startpunt op de Zeeuws-Vlaamse arbeidsmarkt. Zowel voor werkgevers die op zoek zijn naar geschikte medewerkers, als voor werkzoekenden die toe zijn aan een (nieuwe) uitdaging.
Het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanden vormt met nadruk het begin. Hier worden contacten gelegd, mogelijkheden op de arbeidsmarkt verstrekt, mensen of vacatures voorgesteld en eventuele subsidiemogelijkheden aangeboden. Het is aan u om van deze contacten een succes te maken.

Werkgevers en werknemers maken het immers samen. 

 

Grensinfopunt: wonen in Nederland en werken in België

Wie in Nederland woont en in België werkt, kan bij het Grensinfopunt terecht met vragen en problemen.

Met alle vragen over de eerste stap richting grensarbeid met betrekking tot loon, arbeidscontract, belasting, ziekteverzekering en medische verzorging, ziekte, arbeidsongeschiktheid, arbeidscontract, kinderbijslag, werkloosheid en pensioenen kunt u als werkzoekende terecht bij het grensinformatiepunt van het Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen, www.werkservicepunt.nl.
Het grensinformatiepunt is gevestigd in het stadhuis van de gemeente Terneuzen en u kunt uw vragen via info@wspzvl.nl 24 uur per dag stellen. De woensdag en donderdag kunt u een telefonische afspraak (0115-455399) maken voor persoonlijk advies.

Indien uw vragen complexer van aard zijn kunt u voor sociale zekerheid terecht bij het Bureau voor Belgische Zaken (BBZ). Met vragen over fiscaliteit kunt u terecht bij het team Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen (GWO).
BBZ en GWO houden de 2e maandag van iedere maand van 10.00-16.00 uur spreekuur in het Stadhuis te Terneuzen (alleen na afspraak via 0031 76 548 58 35 (BBZ) of 0800 024 12 12 (GWO)).
Op http://startpuntgrensarbeid.benelux.int/nl/ kunt u daarnaast zelf al veel informatie vinden over grensoverschrijdend werken.Uitgelicht


Zoeken