Privacyverklaring

Gemeente Sluis gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens bij een bezoek aan onze website.
De persoonlijke informatie die u ons verstrekt, behandelen we vertrouwelijk.
Persoonsgegevens verwerkt de gemeente Sluis volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Beveiliging

Gemeente Sluis neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan.
Deze maatregelen zijn opgenomen in ons informatiebeveiligingsbeleid.
Dit beleid is conform de geldende gemeentelijke beveiligingsnormen zoals vastgelegd in de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG),.

Cookies

Gemeente Sluis gebruikt alleen technische en functionele cookies.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.
De cookies die wij gebruiken, zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak.
Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen.
Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.
Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden, zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden.
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

Bezoekersstatistieken

De gemeente verzamelt automatisch gegevens over het bezoek aan en het gebruik van de website.
Deze informatie is anoniem.
Informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP-adressen) gebruikt de gemeente alleen voor bezoekersstatistieken, en om eventuele technische problemen op te lossen.
We gebruiken deze gegevens nooit om individuele bezoekers te identificeren.
Voor het verzamelen van bezoekersstatistieken maken wij gebruik van Siteimprove.

Gebruik van DigiD

Voor een aantal online diensten heeft u een DigiD nodig.
Met uw persoonlijke DigiD kunt u zich identificeren op websites van de overheid.
Zo weten overheidsinstellingen dat ze echt met u te maken hebben, en wordt mogelijke fraude met uw persoonsgegevens voorkomen.

Contactgegevens

Heeft u vragen over deze privacyverklaring?
Neem dan contact op via info@gemeentesluis.nl.

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens.
Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.