Wie wint de MVO prijs Zeeuws-Vlaanderen?

Welke Zeeuws-Vlaamse ondernemer scoort het best op maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Tot en met 27 juni kunnen ondernemers in Zeeuws-Vlaanderen zich kandidaat stellen via www.mvoprijs.nl.
Daarna volgt een publieksstemming.
Een vakjury bepaalt uiteindelijk wie de MVO-prijs verdient.
De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Contacta in november dit jaar.
De MVO-prijs beloont de meest vooruitstrevende ondernemer voor de voortrekkersrol die hij/zij daarin speelt.
Stichting Switch organiseert de prijs in opdracht van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en de drie gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit.
Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de komende jaren de koplopers in hun sector.
Stichting Switch stimuleert MVO door koploperbedrijven in de schijnwerpers te zetten en daarmee andere ondernemers te stimuleren óók hun bedrijfsvoering te verduurzamen.

Het traject loopt van mei tot en met November, dan vindt de uitreiking plaats op het Zeeuws-Vlaanderen Paviljoen van Contact.