Werkzaamheden rondweg Oostburg

In de avond/nacht van 28 op 29 mei tot en met 1 op 2 juni 2018 voert H4A Infratechniek BV in opdracht van de provincie Zeeland asfaltwerken uit aan de provinciale weg N253 (rondweg Oostburg).

Tussen de rotonde Oude Haven en rotonde Nieuwstraat wordt het asfalt van de hoofdrijbaan vernieuwd.

Om het werk uit te voeren wordt de hoofdrijbaan dagelijks tussen 19.00 uur en 6.00 uur afgesloten tussen bovengenoemde rotondes.
Het verkeer wordt als volgt omgeleid:

• Vanaf Schoondijke richting Sluis via de parallelweg.
  • Vanaf Sluis richting Schoondijke via de kern Oostburg.
  • Vrachtverkeer Sluis – Schoondijke via N251 (Draaibrugseweg, rondweg Aardenburg), Sint Pietersdijk, Molenweg, Ketelaarstraat, Philipsweg, Turkeyeweg, N61.

De omleidingen worden met gele borden aangegeven. Tussen 6.00 uur en 19.00 uur is de hoofdrijbaan geopend voor het verkeer.

Het is niet te voorkomen dat ten gevolge van deze werkzaamheden hinder zal worden ondervonden.
Er zal echter zoveel mogelijk worden gedaan om overlast voor omwonenden en bedrijven tot een minimum te beperken.

Afhankelijk van werk- of weersomstandigheden kunnen de data nog veranderen.

Mocht u hierover opmerkingen hebben, dan vernemen wij dit graag.

• H4A: dhr. A. van Wijck, tel.nr. 06 – 23 17 23 33.
  • Provincie Zeeland: dhr. P. Sturm, tel.nr. 06 – 40 83 65 02.