Uitreiking Predicaat Hofleverancier in Oostburg

Burgemeester Marga Vermue heeft zaterdag 20 oktober 2018 het Predicaat Hofleverancier uitgereikt aan Leenhouts’ Aannemings-Bedrijf b.v. uit Oostburg.
Het bedrijf heeft deze titel ontvangen ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het bedrijf.
Dit predicaat geeft het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’.
Leenhouts’ Aannemings-Bedrijf b.v. is in 1918 in Sluis opgericht door de heer F.J. Leenhouts en voortgezet door opeenvolgende generaties van de familie Leenhouts.
In 2002 is het aannemingsbedrijf overgenomen door de heer S. Guilliet, destijds werknemer van het bedrijf.
Leenhouts’ Aannemings-Bedrijf b.v. is financieel gezond en heeft kwaliteit, klanttevredenheid en continuïteit hoog in het vaandel staan.
Werken met lokale partijen is voor het bedrijf een pré om zoveel mogelijk werk in de streek te behouden.
De werkzaamheden, uitgevoerd door een vaste kern van 50 werknemers, vinden in zowel Zeeuws-Vlaanderen, de provincie Zeeland als over grens met België plaats.
Het bedrijf staat bekend om het leveren van uitstekende kwaliteit.
Hun werkzaamheden vinden plaats op het gebied van de burgerlijke- en utiliteitsbouw, restauratie, renovatie, timmerfabriek en asbestsanering.
Daarnaast voldoet het bedrijf aan alle voorschriften waar een bedrijf aan behoort te voldoen.
Het Recht is ingegaan op 17 september 2018 en geldt, onder voorwaarden, voor de komende 25 jaar met de mogelijkheid dit te verlengen.

Het gemeentebestuur feliciteert Leenhouts’ Aannemings-Bedrijf met dit welverdiende Predicaat.