Kernbezoek Aardenburg op 2 juli

Als college van Burgemeester en Wethouders willen we ons op de hoogte stellen van de ontwikkelingen die in de verschillende kernen van de gemeente Sluis spelen.
We doen dat onder meer door een kern elke twee jaar te bezoeken.
Tijdens een kernbezoek laten we ons informeren en gaan we in gesprek met de inwoners.

Op maandag 2 juli brengen we een bezoek aan Aardenburg.
's Middags fietsen we samen met een vertegenwoordiging van de Stadsraad Aardenburg langs een aantal ontwikkellocaties om de zaak ter plaatse te bekijken.
Onderweg laten we ons verrassen door de mooie plekjes die Aardenburg te bieden heeft.

's Avonds willen we met u in gesprek gaan over Aardenburg.
We nodigen u dan ook van harte uit voor de bijeenkomst in het Dorpshuis, Westmolenstraat 2.
Graag verwelkomen we u daar om 20.00 uur.
Tijdens de bijeenkomst wordt ook een presentatie over de toekomstige zorg gegeven.
Een delegatie van ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is aanwezig om met u van gedachten te wisselen en vragen te beantwoorden over dit onderwerp, waarmee vroeg of laat iedereen te maken krijgt.

Graag tot ziens op 2 juli!