Hulp bij de belastingaangifte

De tijd is weer aangebroken voor het doen van belastingaangifte.
De aangifte over het jaar 2017 moet voor 1 mei 2018 binnen zijn bij de Belastingdienst.
Ga daarvoor naar www.belastingdienst.nl en klik op 'Inloggen op Mijn Belastingdienst'.
Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

Hulp nodig?

Maak dan een afspraak bij de Belastingdienst in Terneuzen of Middelburg via tel. 0800 - 0543 (houd uw BSN-nummer bij de hand).
Bent u lid van de FNV? Maak dan gebruik van de FNV-belastingservice, www.fnv.nl/belastingservice.
Senioren die lid zijn van een ouderenbond kunnen contact opnemen met deze bond.
U kunt natuurlijk ook een belastingconsulent uit de regio benaderen.

Porthos Sluis

Kunt u geen gebruikmaken van deze mogelijkheden?
Dan zijn de belastinginvullers van Porthos Sluis misschien iets voor u.
U moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden.
Zo mag uw inkomen niet hoger zijn dan de zorgtoeslaggrens (€ 27.857,- voor een alleenstaande of € 35.116,- voor een meerpersoonshuishouden) en mag het heffingsvrije vermogen (box 3) niet hoger zijn dan € 25.000,- voor een alleenstaande of € 50.000,- als u een fiscale partner heeft.
Voor meer informatie en het aanmeldformulier belt of mailt u naar Porthos Sluis, tel. 140117, info@gemeentesluis.nl.

Voldoet u aan de voorwaarden?
Mail dan uiterlijk 16 maart het ingevulde aanmeldformulier naar info@gemeentesluis.nl, of stuur het op naar de gemeente Sluis, Postbus 27, 4500AA in Oostburg.
U kunt het formulier ook inleveren bij het KCC, Nieuwstraat 2 in Oostburg.
U ontvangt daarna een uitnodiging voor een afspraak.