Eenzaamheid te lijf met werkconferentie

Welzijnsorganisaties Porthos (gemeente Sluis), aan-z (gemeente Terneuzen) en Stichting Hulst voor Elkaar (gemeente Hulst) gaan samen eenzaamheid te lijf.
De drie organisaties organiseren op 2 oktober 2018, tijdens de “Week tegen Eenzaamheid”, een werkconferentie voor verenigingen, organisaties en instellingen.
Het doel van de conferentie: samen de schouders eronder om eenzaamheid in Zeeuws-Vlaanderen effectief aan te pakken.

Ook de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten en Coalitie Erbij (het nationale samenwerkingsverband tegen eenzaamheid) ondersteunen de conferentie, die plaatsvindt van 16.00 tot 20.30 uur in Cultureel Centrum De Halle, Rooseveltlaan 1a in Axel.
Het programma van de conferentie bestaat uit drie delen: informeren, inventariseren en initiëren.
Potentiële deelnemers voor de conferentie worden persoonlijk uitgenodigd door de organiserende welzijnsorganisaties.