Home / Archief / Boeken-, foto-, kaarten- en prentencollectie

Boeken-, foto-, kaarten- en prentencollectie

Foto bij pagina archief, boeken, foto etc

Boeken

In het archief staan zowel de boekencollecties van het archief gemeente Sluis zelf als ook die van de Heemkundige Kring West Zeeuws-Vlaanderen. Momenteel is er voor beiden nog geen catalogus beschikbaar.

Let op: Boeken kunnen alleen ingezien worden in de bezoekersruimte van het archief. Wij lenen echter geen boeken uit.

Foto’s

Ook voor de fotocollectie is er nog geen inventaris beschikbaar. Een klein deel van de foto’s zijn wel al gedigitaliseerd en zijn te raadplegen via de pagina Dorpen & Steden. De foto’s zijn ook in te zien in de bezoekersruimte.

Kaarten & prenten

Voor een beschrijving van de kaarten en prenten van de gemeente Sluis klik hier.

1)     Aan een goede inventaris voor deze collecties wordt nog gewerkt. Een groot deel van deze stukken zijn duidelijker te raadplegen via deze link.

Europese projecten